Один маленький приклад, коли від того з ким ти дружиш залежить, як кардинально може змінитися твоя дорога життя.
Other author posts
Йдемо до посту.
Вірш Галини Потопляк, що зачіпає деякі, часом непомітні аспекти нашого посту. …
І мертвим і живим і ненародженим братам
Одна з найвідоміших поем У "Кобзарі". Що на мою думку є дороговказом, як сьогодні, так і в минулі століття для братів українців на шляху до щастя у нашому краї. …
Притча про мудру жінку
Рассказ о том, как люди по разному смотрят на счастливую жизнь. …
Усе повернеться
Рассказ о том, как человеку возвращаются все его деяния. (Українською) …
Comments
You need to be signed in to write comments