За мотивами І. Губермана
Тьма планів повернулася сторицею:
міцніше стало, навіть естетичніше.
В'язниця залишається в'язницею,
але сидіти стало живописніше.
Оригінал
К нам хлынуло светлой волной
обилие планов и мыслей,
тюрьма оставалась тюрьмой,
но стало сидеть живописней.