Срце људско храм је живи
Велике Христове љубави.
Благотворном молитвом небо,
У душу се топло спушта.
Спасоносни огањ милости
Распламсан духом дочаран,
Спасавајући себе и друге,
Пред Богом, светом, собом...
Живот тајанствен Божји
Вером, надом, пун љубави
Пријатељства даром срца,
У дому Православног царства.
С Богом у очима, умом у срцу
Завештањем живота, правде,
Слава чува Крст најсветлијих,
Од демонског безумља...
Благословени у својој вери
Бог пожеле да нам додели:
Пород, здравље, знање,
Зачеће и животног битисања.