This leaves looks like your love –
Its heart is live without leave,
But autumn sad moist glove
Takes off it to a cleave.
This leaves looks like your miss –
Its rib is break to bluff,
Where moon cheese color phys
Doesn’t satiate street stuff.
And time guard sweep leaves mush,
Equating edge to core,
But I will cure soul crush,
Combine your blankness blush
With blank, where poem brush
Art green leaves song before…