Україно, земле моя рідна!
Ти привітна щира й чарівна.
Україно, мово солов'їна,
Україно, матінко моя.
Україно, матінко, матусю,
Дякую тобі за хліб та сіль.
Вдячний я тобі за долю,
Люблю щирість, ласку звідусіль.
Захищати буду Батьківщину,
Землю любу й матінку свою.
Бо люблю я щиро Україну,
Вірою та правдою служу.
Тут моє коріння розрослося,
Тут живуть всі друзі та рідня.
Мелодійна мова солов'їна,
Тут розквітла молодість моя.
Десь пташки цвірінькають в гаях,
А в садах співають солов'ї.
Я прийду до батьківського дому,
Припаду до рідної землі.