За мотивами І. Губермана
Цих суконь кУпи їй ніяк не обминути
І серцем сукню вже шукає підходящу:
Яку б із них на себе одягнути,
Щоб роздягнутись дуже вдало (якнайкраще!)?
Оригінал
Трепещет юной девы сердце
над платьев красочными кучами:
во что одеться, чтоб раздеться
как можно счастливей при случае?