Д.
Д.
Не любов, не примха й не пригода,
Ще не всьому зватися дано!
Ще не завжди ж у глибоких
Відшукаєш непорушне дно.
І коли Твоя душа
Знову мчиться у осяйну путь,
Не питай чиї натхненні
Темний беріг вміли відштовхнуть.
Не любов, не ніжність і не пристрасть,
Тільки серце — збуджений орел!
Пий же бризки, свіжі та іскристі,
Безіменних, радісних джерел!