За мотивами І. Губермана
Ми презентуєм жінці квіти,
зірки з небес, кружляння балу,
а коли карти всі розкриті,
тоді даруєм дуже мало.
Оригінал
Мы дарим женщине цветы,
звезду с небес, круженье бала,
и переходим с ней на ты,
а после дарим очень мало.