Пошли Боже всім сиротам щасливої долі,
Щоб всі біднії сироти не були в неволі.
Хто образить сиротину, нещасну дитину,
Той не буде мати щастя, у лиху годину.
Ой, як важко в світі жити без батька та мами,
Нема тепла, нема ласки, гірко сиротині.
Як же важко всім сиротам жити й виживати,
Чужим людям коритися та слізьми вмиватись.
Нагодуйте чужих діток у важку хвилину,
Пожілійте й приголубте, як рідну дитину.
Пошли Боже всім сиротам радості та миру,
Тепла й ласки та достатку зичу сиротині.