Закриваю останню сторінку альбому
Намальовані завуальовані віражі
Я знаю,ніколи ти не буваєш вдома
Ти живеш і причому в моїй душі.
Огортаю останній клаптик паперу
Залишаю на відстані свої думки
Мені холодно,будь-ласка зачини двері
Розтопи місяці,а за ними можливо й роки.