Хутко-хутко в мене виростуть
І покину я позичені
Ах як це гарно і як
Я почуваю як росте сила як міцніє
Мене усього сила вхопила і
Я народжуюсь на світ знову.
Скоріш обминути скоріш усіх
Щоб усе перечути і на світі усе
Бо не чую вже тіла і не чую вже
Не хочу я дому не маю більш домуне існують більш
Мені хочеться далімені хочеться вище десь
Вище фарби музики і слова.23.
V. 1916.
Владивосток