Відкрий мені небо, своїми руками
Відкрий мені серце, своїми устами
Відкрий мені щастя, своїми очами
Де знову я буду, у Божій хатинці
Де знову я хочу, родитись дівчатком
Де знову я мрію, ту Мрію застати
Де знову я вірю, у Диво про свята
Де знову немає, ніяких Обманів
Є тільки кохання, в Надію на краще
Є тільки навколо погляньте Краса
Навіщо та марна Зневіра в Любов?
Відкрию я Світ у власних очах
Де буде Любов і Радість моя.
©Альбіна Діденко
19.12.2020.