За мотивами І. Губермана
Однаковий всюди Господній посів.
Нам брешуть про різності націй.
Всі люди - євреї, і просто не всі
Знайшли ще сміливість зізнатись.
Оригінал
Везде одинаков Господень посев,
и врут нам о разнице наций;
все люди - евреи, и просто не все
нашли пока смелость признаться.