За мотивами І. Губермана
В різноголосім кольоровім хороводі
відмінності з прикметами гуляють,
є люди, світло із яких виходить,
а є такі, що світло поглинають.
Оригінал
В цветном разноголосом хороводе,
в мелькании различий и примет
есть люди, от которых свет исходит,
и люди, поглощающие свет.