Раптом та ніч, уповання довгого трунок,задихаюсь і рвусь, як натягнений
В павутинні панчіх ноги твої, як струни,в білім футлярі скрипка, яка не спить.
Спраглі ми вперше музики одкровення,лише зачувши їдкий солов’я камертон.
Шаленіє тройзілля, труйзілля по наших венах,а в чорнозіллі цноти червцю вибухає бутон.
Озиваєшся, скрипко, тіла свого повноліттям,у пісні пристрасті шал і чистості жаль.
Раптом ця ніч, це одкровення червоне,коли приходить кохання великий скрипаль.