" " ! : , . , , , . , ; ! ,
1 мин
СлушатьBlank Verse
0
0
73
Подарок
Ernest Hemingway
Ernest Miller Hemingway (July 21, 1899 – July 2, 1961) was an American journalist, novelist, short-story writer, and sportsman. His economical a…
Другие работы автора
Montparnasse
Thr ar nvr any suiis in th quartr amng ppl n N sussful suiis A Chins by kills himslf an is a (thy ntinu t pla his mail in th lttr rak at th Dm)A Nrwgian by kills himslf an is a…
Im Offn Wild Wimmen
I'm ff'n wil An An Sinnin'Fr I'm in Ov…
To Crazy Christian
Thr was a at nam Crazy Wh nvr liv lng nugh t H was gay hart, yung an An all th srts f lif h…
Killed Paive--July 8--1918
Dsir All th swt pulsing An gntl That wr yu,…
Комментарии
Вам нужно войти , чтобы оставить комментарий