- Чого ти не виїхала до Європи? Там краще.
- Дякую. Та я не втікачка. Можна далеко-далеко втекти звідусіль та, потім не знайти і своїх шляхів у власній душі.
- Чого ти не виїхала до Європи? Там краще.
- Дякую. Та я не втікачка. Можна далеко-далеко втекти звідусіль та, потім не знайти і своїх шляхів у власній душі.