За мотивами І. Губермана
У жінок спідниці все коротше,
і колінних чашечок стриптиз
нам нагадує десь близько ночі,
що іще ж існує весь сервіз.
Оригінал
У женщин юбки все короче;
коленных чашечек стриптиз
напоминает ближе к ночи,
что существует весь сервиз.