Сині трави, даль кармінна.
Ріки в тумані.
В сяйві мрійному
І огні, огні.
Там мій дім і та шипшина,що колись я рвав.
Кароока та дівчина,що любив — не взяв.
Там над гаєм, там на краємнеба вдалинірідних птиць веселі зграїі зірниць огні.
Там за гаєм, за рікоюголубе вікно.
Там стояли під вербоюми колись давно.
Плачуть струни на гітарісрібні, голосні.
Я зміняв на сині — карі,я забув ті дні.
Тільки сниться даль карміннав синім шумі трав,кароока та дівчина,що любив — не взяв.