Some hang above the tombs, Some weep in empty rooms, I, when the iris blooms, Remember. I, when the cyclamen Opens her buds again, Rejoice a moment-then Remember.
1 мин
СлушатьOn Such a Day
0
0
71
Подарок
Mary Elizabeth Coleridge
Mary Elizabeth Coleridge (23 September 1861 – 25 August 1907) was a British novelist and poet who also wrote essays and reviews.
Другие работы автора
Unwelcome
W wr yung, w wr mrry, w wr vry vry wis, An th r st pn at ur fast, Whn thr pass us a wman with th Wst in hr ys, An a man with his bak t th East…
The Witch
I VE walk a grat whil vr th snw, An I am nt tall nr strng My lths ar wt, an my tth ar st,…
Punctilio
O ET m b in lving ni, Dainty, fin, an ’r pris, That I may harm my harmà…
Where a Roman Villa Stood Above Freiburg
On alin grun, brathing an alin air, A Rman st, far frm his anint hm, An gazing, murmur,&qut;Ah, th hills ar fair, But nt th hills f Rm…
Комментарии
Вам нужно войти , чтобы оставить комментарий