За мотивами І. Губермана
На світі жить з азартом небезпечно,
Шляхів спокійно-тихих не знайдеш.
Я зрозумів нагально й безперечно:
З життя живим ніяк ти не підеш.
Оригінал
На свете жить с азартом так опасно,
повсюду так рискованны пути,
что понял я однажды очень ясно:
живым из этой жизни не уйти.