За мотивами І. Губермана
Люблю людей і, без проблемності,
Відкрито з ними говорю
Й чекаю братської взаємності,
А після в гіркоті палю.
Оригінал
Люблю людей и, по наивности,
Открыто с ними говорю,
И жду распахнутой взаимности,
А после горестно курю.