Прощалось літо.
Тьмянів лист,
І лев лежав під кленом.
В прощанні літа син
На лева і на мене.
Тремтіли в пуми дві
Останніми сльозами,
Ті дві сльози, ті дві
У пуми, як у мами.
Щось біло ткали
На жовтому папері,
І синє літо на
Вже зачиняло двері.
Прощальний промінь
В муарні очі
Й, сховавшись в лапи, лев
Під шурхотіння гуми.1965