Макети зі слів
Ти цілуй на прощання.
Мій погляд палкий онімів,
Ти не вартий зізнання...
Осінніх зібравши дощів,
Я відкинула барви,
Тих літніх яскравих деньків,
Де ще квітли у серці троянди...
Мабуть, це і був мій провал,
Що вірила вперто я в щастя...
Кохання до тебе - весь мій капітал,
За нього безмірно я вдячна!