Що тебе пригинаєдо сирої землі?
Це твоя тайна таїндотліває; в золі.
Ця зола це вчорашня,це не дим – це туман.
Ця земля вже не наша.
Це спасенний обман.
Ніби ватра колишня,що нагріла цей край,нині нам
Пригинай!
Пригинай!
Дуже тихо стукоченепомітна зола.
Щоб не зрадили очі,гнеться шия вола.