По мотивам І. Губермана
Джерело люблю жіночих слів,
і думок жіночих хороводи;
ми розумні є лише від книг,
а от баби — прямо від природи.
Оригінал
Я женских слов люблю родник
и женских мыслей хороводы,
поскольку мы умны от книг,
а бабы — прямо от природы.