Де Ти ховаешься від мене
Мій Господь вічний
Вкус подарив ,він не мене
Мого вже серця волной
А може і сльозьми
В картинках яркіх Ти вокруг літаєш
Хоч так милість Твою між людьми
Росповідати я не взмозі уявляєш
А зараз пом’ятаю вкус Твій
Духовний він такій якого тут ніколи не знайду
Навіть за мільйон життів
Такого тут немає і іду
Що б з пом’ятати тількі Твій
Укус за носа мого а потім
Ти вже знову заховався
Від мене знов треба ,кіртан л’ется
Тоді з’являешься вкус дариш
І все більш Тебе не має
У серці десь сховавсь і либу тяниш
Що ж воно буде
А ще вночі тихонько підкрадешься
І кусь за ухо або нос
І Тобі весело сміешься
І вкус так дариш ось
Тобі подобаються співи ті кіртани що всі поють
Лиш там Ти вибираєш кому
Себе на миг маленький подарить
І потім убігаєш знову
І вже Тебе не уловить
Та ні то так аби Тобі було ласкаво Господь мій
Кіртани слухати тай не жить
Нам без них Святе Ім’я наместник Твій
У ньому весь Ти і не тільки
Там всі Твої єнергії і весь
Духовний та і цей світи
Твоє Им’я Святе у ньому увесь Ти
Скільки в ньому радості Твоєї
Безкрайньої і вічної любові
Бо Ти і є та вся любов одразу ,із серця
Там де дім Твій в кожнім там і душа Твоя
Із серця радість вся і л’еться
Бо Ти бажаєш так
А тілу що б і заманеться
Тобі Господь служити ,лове кожен знак
11.03.2016.Хари бол. Дандават Господу моего сердца Кришне Чайтанье и Лене Кропивке Валерию Великому Денису Плеханову за вдохновение при написании этого стиха
K.R.