Плететься рушничок,
Плететься
І нитка в ньому в`ється
І мама ш`є чарівний гай,
Де є високий небокрай.
Не в голці діло,діло в нитці,
Це нитка Феї-Чарівниці.
І голос всіх пташок тут льється,
Ще й поле волошок плететься.
Плететься рушничок,плететься...