I’m tired a little
From this day
Where day is tittle
Lost book key.
I want be freedom
How can I?
Be, eating peel dome
Teem, time fly.
I’m tried be married
You, yourself,
It’s vary very
Nothing safe
I’m tried be leader
Iron man
Forbidding reader
Never can
I’m losing finder
Pigeos mean
Could you be kinder
Self and me?
Your heads – rock capit
Move dawn thin
I’m never happy
Wisdom being
I’ll stop, be routed
Think to tink
You swim lake spotted
Not to drink
I’ll ask shift sub jet
Fly a ball,
And what’s the subject
Of this all?