Ой зацвіла черемха,
Ярим цвітом.
Там прощався та й стрілець
З білим світом.
Там прощався та й стрілець
З квітоньками,
Що немає кому
Йому ями.
Нема кому труни
Оповити.
Буде тіло чорне
Розносити.
А черемха тую скаргу
Зрозуміла,
Чисту душу стрільця
Пожаліла.
Спи спокійно, стрільчику січовий,
Спи, мій сину.
Бо я тебе чесно поховаю,
Як дитину.
Рано-вранці прийшли за ним
Обрядити.
А за нічку стрільця
Вкрили квіти.