The taste of rain—Why kneel?
1 мин
СлушатьHaiku The taste
0
0
87
Подарок
Jack Kerouac
Jean-Louis Lebris de Kérouac (/ˈkɛruæk/,[2] March 12, 1922 – October 21, 1969), often known as Jack Kerouac, was an American novelist of French …
Другие работы автора
241st Chorus
An hw swt a stry it Whn yu har Charly Parkr tll it, Eithr n rrs r at sssins, Or at ffial bits in lubs,…
Bus East
Sity has g intntins Burauray is lik a frin5 yars ag - thr furis thr lsss -Amria's trying t ntrl th unntrllabl Frst firs, Th ssntial smil In th ssntial slp Of th hilrn Of th ssntial minI'm ...…
Haiku The low yellow
Th lw yllw mn abv Quit lamplit hus …
Nebraska
April snt hurt Lik it s in Nw Englan Th Vast an brwn Surruns ry twns Lat in th ust Of th ming Liv fr survival, nt fr &qut;kiks&qut;B a bangtail sribr, lik f shru travlr in Txtil tnmn...…
Комментарии
Вам нужно войти , чтобы оставить комментарий