А тоді я розкажу тобі на вухометеликові крилапрошепчу оксамит із мохускажу мед тобі на вухоі ти узнаєшякий я ніжний і лагідний
1 min read
Слушать“А тоді я розкажу тобі на вухо”
0
0
176
Give Award
Other author posts
Без імені
Викрали моє ім’я(не штани ж — можна і без нього жити І тепер мене звутьтой, у кого ім’я викрадено Я вмію сіяти і мурувати білі стіни,і коли я посію, то всі дізнаються, що сіяв той,у кого ім’я викрадено,а на білих стінах я завжди пишу :ст...…
“Називаємо вогнем невогонь”
Називаємо вогнем невогоньтішимося тим щоденномолимося вогню що вмер— птахи замовкли У кожного є світильникале помиляємосябо в жодному немає олії— птахи відлетіли На кострище сходимосящоб позичати іншим жарале знаходимо попіл— птахів не б...…
“Щоб мені боліло”
Щоб мені боліло, я відчинятиму правдиві двері,а зайду зовсім не туди, куди йшов І тоді з’явиться біль, і я не знатиму,куди сховати ту блискучу монету,щоб і сам не бачив :зашити в пухову перину,кинути в копицю сіначи покласти на дорозі, щоб со...…
Comments
You need to be signed in to write comments