"Me an' ma
Got two mo' ways,
Two mo' ways to do de Charleston!"Da, da,
Da, da, da!
Two mo' ways to do de Charleston!"Soft light on the tables,
Music gay,
Brown-skin
In a cabaret.
White folks, laugh!
White folks, pray!"Me an' ma
Got two mo' ways,
Two mo' ways to do
Charleston!"